Als een je opleiding wilt volgen kan je daarvoor op diverse momente STAP-subsidie aanvragen! Die subsidiepot is zo nieuw dat het voor iedereen wennen is, vandaar uitleg en informatie. We willen niet dat je deze kans mist.

Er zijn aanvraag momenten op 17 maart, 1 mei, 3 juli, 4 september en 1 november 2023. Het is vaak snel op dus wij adviseren ook echt zo snel mogelijk je aanvraag in te dienen vanaf het moment dat het kan.

 

Maandag 3 juli 2023 is HET eerst volgende moment om de subsidie aan te vragen. I.v.m. voorbereiding en weekend hebben wij dan uiterlijk donderdag 29 juni jouw vooraanmelding nodig. Uiterlijk vrijdag 30 juni ontvang je dan van ons je vooraanmeldbewijs en het STAPpenplan.

 

Wil jij liefst een groepsopleiding volgen? Die start bij ons weer in oktober 2023. STAP aanvragen hiervoor kan je in juli en september doen. Wij adviseren het beide keren te proberen omdat het niet altijd direct lukt.

Waarom nu een opleiding bij ons volgen?

 

Voor onze groepsopleiding heb je nog vroegboekkorting (tot half juli).

En je kunt óók nog STAP-subsidie krijgen, dat scheelt bijna de helft.

De STAP-subsidie geldt voor alle opleidingen. Ook voor professionals uit de kinderopvang, peuterspeelzaal en gastouders zijn de opleidingen geschikt en aansluitend. Laat je dus niet afleiden door de term Zorg want we maken tijden de opleiding het verschil tussen experts zorg en kinderopvang!

Dus wil jij het onderwerp ontwikkelingsvoorsprong een geborgde plek geven in je kinderopvangorganisatie of gastouderorganisatie? Dan kun je een aantal medewerkers laten opleiden zodat er een klein team ontstaat die kunnen begeleiden, borgen, uitdragen, intervisie doen etc.

En dit kan natuurlijk ook met het onderwerp hoogbegaafdheid in scholen, de jeugdgezondheidszorg, binnen het gemeentelijk sociaal team of in je GGZ praktijk.

Wij helpen je graag!

Spring