Als je opleiding wilt volgen kan je daarvoor op diverse momente STAP-subsidie aanvragen! Die subsidiepot is zo nieuw dat het voor iedereen wennen is, vandaar uitleg en informatie. We willen niet dat je deze kans mist.

Er zijn aanvraag momenten op 2 januari, 1 maart, 1 mei en 3 juli 2023. Het is vaak snel op dus wij adviseren ook echt zo snel mogelijk je aanvraag in te dienen vanaf het moment dat het kan.

 

Maandag 2 januari 2023 is HET eerst volgende moment om de subsidie aan te vragen. I.v.m. kerstvakantie hebben wij dan uiterlijk woensdag 21 december jouw vooraanmelding nodig. Uiterlijk donderdag 22 december ontvang je dan van ons je vooraanmeldbewijs.

LET OP: het aanleveren van je gegevens betekent niet dat je hebt aangemeld voor de opleiding, tenzij je het zelf aangeeft. Pas als je de STAP-subsidie hebt gekregen, ben je ingeschreven. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je aan de opleiding vastzit zonder subsidie.

Als het rond is dan wordt de subsidie aan ons uitbetaald. Jij hoeft dus niet de hele opleiding voor te schieten, maar betaalt alleen het deel wat niet vergoed wordt door de STAP-subsidie. Je kunt bij ons de rest ook in termijnen betalen.

 

Voor iedereen die liever kijkt en luistert naar informatie hebben we nu een video over onze opleidingen en de STAP-subsidie.

Waarom nu een opleiding bij ons volgen?

 

Voor onze groepsopleiding heb je nog vroegboekkorting (tot half juli).

En je kunt óók nog STAP-subsidie krijgen, dat scheelt bijna de helft.

De STAP-subsidie geldt voor alle opleidingen. Ook voor professionals uit de kinderopvang, peuterspeelzaal en gastouders zijn de opleidingen geschikt en aansluitend. Laat je dus niet afleiden door de term Zorg want we maken tijden de opleiding het verschil tussen experts zorg en kinderopvang!

Dus wil jij het onderwerp ontwikkelingsvoorsprong een geborgde plek geven in je kinderopvangorganisatie of gastouderorganisatie? Dan kun je een aantal medewerkers laten opleiden zodat er een klein team ontstaat die kunnen begeleiden, borgen, uitdragen, intervisie doen etc.

En dit kan natuurlijk ook met het onderwerp hoogbegaafdheid in scholen, de jeugdgezondheidszorg, binnen het gemeentelijk sociaal team of in je GGZ praktijk.

Wij helpen je graag!

Spring