Opleidingen

Op Individuele basis of in interactie met een groep? Individueel op je eigen tempo, op je eigen moment en je eigen plek. Of in een (online) groep waarbij je kunt leren van elkaar, sparren, samenwerken en ideeën uitwisselen, en niet te vergeten, enthousiast worden door het delen van ervaringen.

Kies je voor beknopt maar wel de hele basis, liever de uitgebreide versie met verdieping of ga je voor de complete opleiding tot expert? Bij die laatste versie ontwikkel je je tot de expert op dit gebied, en kun je deze rol gaan vervullen in je eigen praktijk of organisatie.

Kijk hieronder verder voor meer informatie over de verschillende opleidingen. Alle opleidingen zijn online. Om een goede combinatie met werk en kinderen mogelijk te maken nemen we veel bijeenkomsten op zodat deze op een later moment teruggekeken kunnen worden.

 

Basisopleiding:

Voor iedereen die de hele basis wil weten, deze kinderen wil signaleren en ook alvast aan de slag wil. Voor professionals met een klein budget die staan te trappelen om te beginnen, echt meer willen dan een cursus en een gedegen opleiding zoeken. Je hebt toegang tot een uitgebreide opleidingsomgeving waarin je de lessen volgt per module.

Opleiding Ontwikkelingsvoorsprong en Hoogbegaafdheid (basisvariant)

 

Uitgebreide opleiding: 

Voor professionals die er helemaal in willen duiken. Achtergrondkennis, signaleren, benadering, hulpmiddelen en tools, differentiëren, etc. Theorie en kennis en praktische handvatten komen aan bod. Individueel, met een digitale opleidingsomgeving, goedgevulde dropbox, kennis-en-vraag bijeenkomsten, praktische opdrachten met daarop feedback en een deelnamebewijs.

Opleiding Ontwikkelingsvoorsprong (uitgebreide variant)

Opleiding Hoogbegaafdheid in de zorg (uitgebreide variant)

 

Individuele complete opleiding tot Expert

Alles uit de uitgebreide variant en nog veel meer! Voor professionals die in hun organisatie of eigen praktijk van betekenis willen zijn voor hoogbegaafde kinderen en zich willen ontwikkelen tot expert. Naast de kennis en handvatten voor het toepassen bieden wij je ondersteuning om je rol optimaal te ontwerpen, neer te zetten of uit te voeren. We coachen je om een product te ontwikkelen, collega’s mee te nemen en kennis in de organisatie te borgen. Deze opleiding volg je individueel, is inclusief de meest uitgebreide digitale opleidingsomgeving met veel extra materiaal, goed gevulde dropbox, 2 studieboeken en een signaleringsinstrument, kennis-en-vraag bijeenkomsten, feedback, individuele coaching, eindopdracht en certificaat.

Opleiding tot Expert Ontwikkelingsvoorsprong (complete variant)

Opleiding tot Expert Hoogbegaafdheid in de zorg (complete variant)

 

En ons neusje van de zalm: Groepsopleiding tot Expert

Wil je de opleiding tot Expert niet op individuele basis volgen maar in een groep met andere betrokken cursisten? Wil je naast de kennis en vraagbijeenkomsten ook opleidingsdagdelen en werkbijeenkomsten waarbij je kunt sparren met andere experts in wording?

Volg dan de gezamenlijke opleiding tot Expert! De mogelijkheid om te sparren wordt door onze cursisten hoog gewaardeerd. Deze opleiding is inclusief de meest uitgebreide digitale opleidingsomgeving met veel extra's, een goed gevulde dropbox, 2 studieboeken en een signaleringsinstrument, kennis-en-vraag bijeenkomsten, feedback, individuele coaching, eindopdracht en certificaat. En daarbij dus ook nog de 5 opleidingsbijeenkomsten en 5 werkbijeenkomsten. Deze opleiding duurt ongeveer een jaar.

Groepsopleiding tot Expert Ontwikkelingsvoorsprong

Groepsopleiding tot Expert Hoogbegaafdheid in de zorg

 

Welke opleiding past bij jou?

Vergelijk de verschillende opleidingen met elkaar en kijk welke het beste bij jou past.

Overzicht in ppt juli 24